Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cronica de fotbal ( VIII ) – Au cam luat piciorul de pe accelerație

În primul meci al zilei, Suedia trece greu de Slovacia cu 1 la 0, la Sankt Petersburg. Slovacia joacă slab, defensiv, pasează speriați, confuzi și derutați, și nu înregistrează un șut pe poartă. Suedia înscrie din penalty în minutul 77. Nimic de remarcat la ele, ambele echipe fiind marcate vizibil de amploarea campionatului.

Al doilea meci, Croația și Cehia încheie la egalitate, 1 la 1, după un meci închis, în care Cehia a deschis scorul dintr-un penalty, și Croația a egalat prin Perisic în debutul celei de-a doua reprize. Meci supra tacticizat, mai bine îl jucau pe tabla de șah, am adormit de două ori în timpul reprizei a doua. Mă gândesc să le dea la jucători câte un RedBull înainte să intre pe teren, că nu le prea priește aerul.

Al treilea meci, a treia dezamăgire a zilei, Anglia scoate un scor alb cu Scoția, și fotbalul ia o pauză că a obosit de tot. La 27 de faulturi și trei șuturi pe poartă tot meciul, mă mir că s-a mai jucat. Sau trebuia să-i puncteze ca la box. Anglia n-a mai invadat Scoția, și nici scoțienii, Londra, au dat-o la pace, și au scris o pagină rușinoasă dar sănătoasă pentru fotbal.

 

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Foto – Getty Images

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.