Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Cronica de fotbal ( XII ) – Anglia câștigă grupa

Anglia a câștigat grupa învingând selecționata Cehiei. A fost un meci frumos pe Wembley, dacă ar fi să scoatem din ecuației faptul că s-a înscris un singur gol, trecut pe tabelă în dreptul Angliei în minutul 12 de Sterling. Și fotbalul e pe goluri. E adevărat s-a plimbat mingea de la o poartă la alta, au fost multe ocazii, dar, doar un gol. Bine, englezii au jucat așa cum joacă ei de obicei vorba lui Nea Piți ”Englezii au jucat cum o fac de obicei. Au început mult mai bine jocul. A marcat Sterling. M-am gândit că o să mai marcheze un gol. Au ratat o ocazie mare, prin Kane. Englezii au dominat prima repriză, un fotbal agreabil, un fotbal plăcut. Au avut și cehii vreo 2-3 ocazii. Schick a fost mai șifonat. Cehii nu au mai putut să se ridice la același nivel fizic.

Kane mi-a plăcut astăzi. S-a mișcat mai mult, a avut ritm de gol. A luptat pentru echipă. Sigur că el costă 120 de milioane. Păi pentru 120 de milioane, trebuie să marchezi”.

Croația a învins Scoția la Glasgow cu 3 la 1, scor la pauză 1-1, după un meci pe care l-a controlat. Croația se califică de pe locul doi din grupă. Și Cehia de pe locul 3.

 

Diseară vom cunoaște și restul echipelor calificate în optimi.

 

Să fie fotbal!!!

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Foto – Digisport

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.