În cursul zilei de joi, 19 ianuarie, fostul prim-ministru al României și președinte al Partidului Național Liberal (PNL), Florin Cîțu, a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță că socialiștii și extremiștii de stângă vor o ceea ce el a numit mare naționalizare.

Potrivit fostului prim-ministru, acest lucru se poate întâmpla prin suprataxare și suprareglementare.

”Socialiştii şi extremiştii de stânga vor o mare NAŢIONALIZARE prin suprataxare şi suprareglementare. De un an de zile asistăm la cel mai agresiv atac al socialiştilor şi extremiştilor de stânga împotriva capitalului şi acumulării de capital (inclusiv capital uman). Doar în timpul comuniştilor, a dictaturilor Iliescu/Năstase sau a mineriadelor PSD-iste am mai văzut ceva similar”, scrie fostul prim-ministru al României, Florin Cîțu, pe rețelele de socializare.

Florin Cîțu vine cu acuzații dure la adresa social democraților

 

În cadrul aceleiași postări pe Facebook, fostul președinte al Partidului Național Liberal (PNL), a venit și cu acuzații la adresa celor din Partidul Social Democrat (PSD).

Concret, fostul premier spune că social-democrații au de gând să omoare tot ceea ce înseamnă sector privat, în timp ce doresc control total asupra resurselor din economie.

Citește în continuare pe – capital.ro