Zilnic online

Alertă alimentară în magazinele românești: E-Coli și stafilococ auriu, în carnea de pui și de porc

„Stafilococ auriu și e-coli”, asta au descoperit experții unui laborator de analize în mai multe probe luate din carnea comercializată în supermarketurile românești.

70

 

Rezultatele șocante ar fi apărut din cauza faptului că se administrează prea multe antibiotice animalelor din ferme.

Șapte produse din carne proaspătă au fost testate într-un laborator din Austria.

Specialiștii spun că animalele au fost îndopate cu antibiotice, iar bacteriile ar fi devenit rezistente la acestea.

Într-un lot de piept de pui s-a găsit stafilococ auriu, iar în cazul cârnaților de porc, rezultatele au ieșit pozitive pentru E-coli.

Cel care a plătit pentru buletinul de analize este Gabriel Păun, un cunoscut activist de mediu. Bărbatul avertizează că probabilitatea ca românii să cumpere carne și produse din carne cu bacterii rezistente la antibiotice este din ce în ce mai mare.

 

Sursa – MassMediaTV

 

#GazetaBrașovului

Obțineți actualizări în timp real direct pe dispozitivul dvs., abonați-vă acum.

Abonează-te la newsletter
Înscrieți-vă aici pentru a primi cele mai recente știri, actualizări și oferte speciale livrate direct în căsuța dvs. de e-mail.
Te poți dezabona oricând!

Acest site folosește cookies. Utilizăm pentru a optimiza funcţionalitatea site-ului web, a îmbunătăţi experienţa de navigare, a se integra cu reţele de socializare şi a afişa reclame relevante pentru interesele tale. Prin clic pe butonul "DA, ACCEPT" accepţi utilizarea modulelor cookie. Îţi poţi totodată schimba preferinţele privind modulele cookie. DA, ACCEPT Mai mult