Site icon Gazeta Brașovului

Florin Cîțu este în doliu. Mama premierului a murit vineri seara

Doliu în familia premierului Florin Cîțu. Mama acestuia a încetat din viață în cursul serii de vineri, 4 iunie. Decesul acesteia a survenit după ce în ultimul timp s-a confruntat cu o boală incurabilă.  În ultimele săptămâni, aceasta a dus luptă grea, dar discretă, cu o boală severă.

În urma acestui tragic eveniment din familie, premierul și-a schimbat, în ultima clipă, programul pentru ziua de sâmbătă, când trebuia să participe la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour™️ 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021.

Prim ministrul Florin Cîțu se afla la Baia Mare când a aflat de tragedie și s-a întors de urgență la București. Vineri, acesta a vizitat Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare şi a participat la prezentarea planului de investiţii şi a proiectelor pentru judeţul Maramureş.

Mama premierului, Elena, alături de tatăl acestuia, Vasile, locuiau în satul Tulei (comuna Golești) județul Vâlcea.

Mama lui Florin Cîțu își vedea rar fiul, după cum a mărturisit chiar tatăl acestuia. Tatăl său a mai spus că nu și-a dorit ca Florin Cîțu să ajungă premier, deoarece implică multe responsabilități.

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Foto credit – Facebook

 

Exit mobile version