Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Comunicat al GAZETEI BRAȘOVULUI

     Gazeta Brașovului își continuă povestea de succes începută acum câțiva ani. Jurnalismul de calitate a fost menținut în paginile Gazetei Brașovului cu eforturi și multă dăruire, scopul fiind acela de a propune publicului brașovean o alternativă viabilă de informare, axată pe dreptate socială, echitate și dreptul la informare corectă. Gazeta Brașovului a ținut stindardul luptei sus atunci când interesele obscure acaparau piața media, atunci când totul părea pierdut și lipsit de sens și speranță pentru presa independentă. A făcut dezvăluiri, anchete, a dezbătut tot ceea ce din punct de vedere social părea pierdut. Și a izbândit! Prin presă scrisă de calitate atât în mediul on-line cât și pe tipar. Și prin intermediul emisiunilor TV online. Plecând de la un colectiv redacțional de câțiva oameni, puțini dar inimoși, Gazeta Brașovului a crescut cu fiecare număr, reușind să ajungă acolo unde și-a dorit. La informația corectă și concretă livrată fără compromisuri către publicul brașovean.

Acum în fața Gazetei Brașovului se deschide un nou capitol de viață. Pentru că s-a dezvoltat, pentru că este pregătită, și pentru că vrea mai mult pentru publicul brașovean. Și vine acum într-o nouă formulă. Îmbunătățită substanțial. Pentru că Gazeta Brașovului în drumul ei către maturitate are acum resursele necesare și apetența pentru creștere. Gazeta Brașovului își dorește din ce în ce mai mult să obțină o vizibilitate din ce în ce mai mare pe piața media din Brașov, și nu numai. Pentru că a dovedit spirit combativ și lipsa compromisului. Și pentru că se ține de promisiunea făcută brașovenilor.

Gazeta Brașovului se regăsește acum într-o nouă formulă. Formulă ce va continua cu succes eforturile depuse de-a lungul timpului. Principiile sunt păstrate, iar echipa redacțională a primit întăriri. În plus, Gazeta Brașovului aduce în fața dumneavoastră colaborări noi, neuitând de cele vechi. Va continua, deci, ceea ce a devenit tradiție. Prin rubricile sale de știri, anchete jurnalistice, business, social, turism, opinii, comentarii, artă, cultură, design, sănătate, sport și pamflet. Prin jurnalism de calitate atât scris cât și TV. Și toate acestea pentru că Gazeta Brașovului a demonstrat că poate să se impună pe piața media cu foarte mare succes.

Brașovenii au nevoie de cele mai bune produse jurnalistice, și cu siguranță, Gazeta Brașovului asta oferă. Fără interese obscure! Fără compromisuri!

 

FACEM LUMINĂ ÎN CETATE!

Dan Vâju

www.gazetabrasovului.ro

#gazetabrasovului

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.