Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Școala de magie s-a mutat de la Brașov la Ghimbav ???

Acum câteva săptămâni postam un articol despre fostul primar al Brașovului, George Scripcaru, în care detaliam cum arată o zi de lucru obișnuită a dânsului, și citez ,,Mai nou, locotenenții lui ce au părăsit Primăria Brașov, respectiv  amazoanele Cristina Racoviță, Cecilia Doiciu și Liliana Micu s-au aciuat pe la Primăria Ghimbav, unde sunt vizitate cu scop de motivare aproape zilnic de către George, după ce se asigură că soldații din primărie n-au pactizat cu inamicul Coliban.” – articol integral https://gazetabrasovului.ro/2021/05/13/george-scripcaru-6-luni-de-nemandat/

Și uite cum apare și prima dovadă. Nevinovată! Necerută!

Unul dintre urmăritorii noștri m-a atenționat în legătură cu o postare apărută într-un grup de facebook din orașul Ghimbav.

Postare intergrală – ,, Primarul Ghimbavului, dl. Ionel Fliundra, a mai reușit o performantă sau, mai bine zis, chiar o magie!

Deși licitația pentru achiziționarea de flori și plante decorative este în desfășurare -conform poză- fiind mai mulți ofertanți, orașul s-a umplut, de o săptămână, de mii de panseluțe, mușcate și alte flori decorative!

 

Întrebarea care se impune este cum o fi aflat domnul Primar cine va fi desemnat ca și câștigator al licitației și, mai ales, cum a reușit să achiziționeze aceste flori înainte de desemnarea câștigătorului acestei licitații organizată pe bani publici!

Mda, până si Mama Omida ar fi invidioasă pe o astfel de performanță……nu știm care o fi și părerea DNA-ului!?” ( postare făcută în data de 8 iunie, înainte de încheierea licitației din SEAP- N.R. )

Ar mai fi ceva de comentat pe această temă? Că se vede de la o poștă mâna gospodarului. Chiar și designul este asemănător cu am avut în Brașov până anul trecut. Giratorii în care sunt panseluțe din abundență. Care aduc abundență cui trebuie să-i aducă abundență.. Ori, din păcate, observ cu tristețe că aceleași apucături de până mai ieri din Brașov, s-au deplasat spre Ghimbav. La fel ca și oamenii care știu cum se face magia.

Abundență să fie. La școala de magie….

 

Dan Vâju

#gazetbrasovului

gazetabrsovului.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.