Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

( PE SURSE ) George Scripcaru se pare că speră să fie numit la conducerea Agenției de Dezvoltare Regională Centru

În urmă cu câteva momente, George Scripcaru, fost Primar al Brașovului vreme de 4 mandate, a demisionat din funcția pe care o deținea în cadrul Consiliului Local Brașov.

Pe surse am aflat faptul că acesta speră să fie numit la conducerea Agenției de Dezvoltare Regională Centru în locul pe care actualul Director General Simion Cențu îl va lăsa vacant prin ieșire la pensie. Ori funcția de consilier local l-ar fi împiedicat din cauza conflictului de interese să ocupe această poziție.

Prin ADR Centru, autoritatile locale si judetene, organizatiile ne-guvernamentale si intreprinzatorii din Regiune au acces la fondurile europene derulate prin programele PHARE si prin Programul Operational Regional. Tot prin ADR Centru, comunitatile din Regiune vor avea acces la Fondul European pentru Dezvoltare Regionala, pentru finantarea de investitii in sectorul productiv, infrastructura, educatie, sanatate, dezvoltare locala si intreprinderi mici si mijlocii.
Activitatea Agentiei pentru Dezvoltare Regionala este coordonata de Consiliul pentru Dezvoltare Regionala Centru, care reuneste presedintii consiliilor judetene si reprezentanti ai municipiilor, oraselor si comunelor din fiecare judet din cele sase care compun Regiunea Centru, respectiv Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu.

Vom reveni cu amănunte

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.