Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Brașovul ar putea intra pe harta marilor festivaluri de muzică electronică

Primăria Brașov a remis un comunicat de presă în care precizează faptul că a lansat o procedură transparentă în ceea ce privește organizarea de evenimente în Municipiul Brașov. Această procedură este aplicabilă tuturor celor ce doresc să organizeze evenimente, care vor fi nevoiți să detalieze numărul de participanți, impactul asupra mediului asigurarea ordinii și liniștii publice și a siguranței și sănătății participanților, precum și a aplicării normelor referitoare la prevenirea pandemiei, precum și analiză a impactului economico-financiar.

De această procedură au nevoie și companiile care doresc să organizeze la Brașov festivaluri de muzică, asemănătoare cu Untold sau Neversea, companii care și-au arătat interesul în a pune pe harta marilor festivaluri și Brașovul.

Chestionarul se găsește pe site-ul Primăriei Brașov, www.brasovcity.ro, la secțiunea Acces rapid/Evenimente și cultură.

,,Brașovul devine din ce în ce mai interesant pentru organizatorii de evenimente, inclusiv pentru cei care organizează festivaluri mari. Am primit foarte multe solicitări în ultimul timp. Prin urmare, punem la dispoziția tuturor celor interesați o procedură transparentă de înscriere a evenimentelor și a solicitărilor de colaborare cu Primăria. Criteriile de evaluare vor ține cont de impactul economic, de impactul social, de impactul asupra mobilității și al locurilor de cazare asupra Brașovului, pentru că dorim să avem evenimente sustenabile și care să nu creeze probleme pentru oraș. Așteptăm solicitările din partea tuturor celor interesați și sperăm ca Brașovul să devină din ce în ce mai atractiv din punct de vedere al evenimentelor și al festivalurilor pe care le organizează“, a declarat primarul Allen Coliban.

gazetabrasovului.ro

#gazetabrasovului

Foto – Virgin Radio

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.