Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Ciolacu ( PSD ) – Mircea Geoană posibil candidat din partea PSD la alegerile prezidențiale din 2024

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a afirmat despre viitorul candidat la președinție al PSD că va fi decis în urma unei competiții interne Acesta nu exclude susținerea lui Mircea Geoană în cursa electorală din 2024.

„Pariul meu este ca în 2024 PSD să și câștige alegerile prezidențiale, nu numai sa se califice în turul 2.E cel mai important obiectiv”, a precizat Mircea Ciolacu, și a continuat ,, În primul rand am hotarat ca nu automat președintele PSD va fi candidat … Va fi o competiție în interior. Fiecare coleg pe care l-ati nominalizat ( Gabriela Firea, Alexandru rafila, Vasile Dâncu ) ar fi un candidat bun, inclusiv domnul Mircea Geoana”.

Conform Wikipedia , Mircea Dan Geoană (n. 14 iulie 1958,București, România) este un politician român, adjunct al secretarului general al NATO. De asemenea, Mircea Geoană este președintele Institutului Aspen România, o asociație non-profit, apolitică. Institutul are ca misiune promovarea unui dialog informat și critic pe diverse teme de interes pentru societatea românească. Mircea Geoană a fost președintele Partidului Social Democrat din aprilie 2005 până în februarie 2010, președinte al Senatului României din decembrie 2008 până în noiembrie 2011, senator, fost Ambasador al României în SUA și Ministru de Externe în Guvernul Năstase. În 2009, Mircea Geoană a participat la alegerile prezidențiale, ajungând în turul 2 de scrutin în care a fost învins de Traian Băsescu

 

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Foto – cetateanu.net

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.