Saptămânal pe hârtie, zilnic pe internet

Delir apocaliptic la Mănăstirea Nechit din Județul Neamț

Conform Ştiri-neamţ.ro. , în timpul unei predici, starețul mănăstiri Nechit, Zenovie Grigore, a prezentat enoriașilor prezenți efectele vaccinului anti-covid într-o viziune apocaliptică. Acesta a afirmat, conform unei filmării că dacă se vor vaccina, se vor transforma în zombie, pielea se va umple de solzi și se vor umple de răni din care va curge lichid.

Cităm – “Cu siguranţă, se văd foarte mulţi în biserică, care au beneficiat de aşa-zisul vaccin, care nu este vaccin. Este orice, vaccin nu este. Toţi cei care şi-au făcut vaccinul să se aştepte de următoarele boli: boli teribile de piele, insuficienţă renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinaţi, în combinaţie cu noua necunoscută – epidemie – nu vor avea putere să meargă, vor fi un zombie, exact cum îi vedem pe cei care sunt drogaţi. … Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe Pământ.

Oamenii care sunt fericiţi astăzi că şi-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiţi, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.

Dacă mintea nu va mai funcţiona la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu.

După vaccinare, după o perioadă mică de timp şi în combinaţie cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peşti.

Nu va exista nicio explicaţie cu privire la originea acestei noi boli, mortale, a noii epidemii, care va afecta şi sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.

Oamenii se vor umple de solzi şi cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid. Va fi înfricoşătoare această boală.

Sfinţii Părinţi ne profeţesc. Copiii mei, oamenii îşi vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Lucrarea celui rău va rezista. Oamenii vor muri după vaccinare”.

 

#gazetabrasovului

gazetabrasovului.ro

Foto – Digi24

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.